opc_loader

Aromatherapie opleiding 2023-2024

Basiscursus etherische oliën

De natuur reikt onnoemelijk veel hulpmiddelen aan om ons wezen te voeden en te ondersteunen, zo zijn er zuivere etherische oliën die allen op een respectvolle manier gewonnen worden uit allerhande vormen van plantenbestanddelen. Plantenbestanddelen werden sinds mensenheugenis gebruikt om de mens in al zijn vormen te helen maar die zuivere methodieken zijn de meeste mensen totaal uit het oog verloren. Nochtans resoneert ons lichaam daar perfect op omdat het nog herkend wordt door ons celgeheugen.


De reden waarom die zuivere manier van voeden en ondersteunen zo krachtig is, is omdat het een co-creatie betreft. Alles wat vanuit co-creatie gebeurt, is een daad van Liefde en verbondenheid, en daarmee gaan we dan niet enkel ons fysieke lichaam helpen maar ook onze psyche en zelfs ons auraveld.
Die fysieke, mentale en energetische upgrade brengt een mens in een hogere staat van bewustzijn,wat een positieve invloed heeft op alles rondom ons. Je wordt respectvoller naar je eigen wezen, maar ook naar de wereld. Omdat wie zich gelukkiger voelt dit uitstraalt naar mensen, dieren, planten, de natuur in het algemeen, Moeder Aarde en het ganse kosmische veld.
 

Wat mag je verwachten van deze cursus?

Deze basiscursus zal van start gaan in januari 2023 en zal bestaan uit 10 cursusmomenten van elk 3 uren. 
Wat mag je verwachten van deze cursus? Een schat aan informatie over etherische olie! Elk cursusmoment zal opgebouwd zijn uit een thema en de verdieping in een drietal etherische olietjes zodat je na deze cursusreeks al over een breed pakket aan informatie, ervaring en gebruiksmogelijkheden beschikt om zelfs ook de kracht van gemengde etherische oliën te ervaren en benutten.
Een cursusgroep zal uit minstens 8 tot maximaal 15 cursisten bestaan wat een veilig gevoel creëert, wat ook wel nodig is in dit gegeven. Je krijgt de betreffende informatie van het eerstkomende cursusmoment steeds een aantal dagen voordien per mail toegestuurd zodat je die informatie eventueel kan printen en meebrengen. Tijdens de cursusavond heb je dan meer tijd om vragen te stellen en te luisteren. Bedoeling is dat het een interactief belevings- en groeiproces wordt. Verder zal je ook aangezet en uitgedaagd worden om er thuis ook mee aan de slag te gaan door het geven van thuisopdrachten, wat de individuele groei en de verbondenheid in de groep een enorme boost geeft. Een feit is dat deze cursus leidt tot een hogere staat van bewustzijn bij elke deelnemer.


Mocht je gaandeweg dermate gepassioneerd geraken wordt de mogelijkheid voorzien om voor een volgend cursusseizoen in te schrijven voor een heel diepgaande gevorderdencursus waarin de wonderen van de synergiën fel in de verf zullen gezet worden. Maar daarover zal er in een latere fase meer informatie verspreid worden. Let wel: deelname aan de gevorderdencursus is enkel mogelijk als men eerst de basiscursus gevolgd heeft.
Ik hoop dat je je door deze uitnodiging geroepen voelt en dat het enthousiasme in je opborrelt. Ik begroet en begeleid je graag op deze wondermooie reis van kennis, heling, inzichten, bewustzijn en gelukzaligheid.

Door: Pascal Rutten

Data: Donderdagen vanaf september 2023. Je kan kiezen tussen de dagopleiding van 15u-18u  of avondopleiding van 19u-22u en dit op:

28/9 - 26/10 - 23/11 - 21/12 - 18/1 - 15/2 - 14/3 - 4/4 - 2/5 - 23/5

Prijs: 365€ pp voor de reeks van 10 lessen

Plus een eenmalige kost van 30€pp voor de olietjes en toebehoren die gebruikt worden tijdens de les

Locatie: Ananda-bewustzijnsCentrum  Overdemerstraat 20  3511 Hasselt (Kuringen)