opc_loader

Driedaagse Ananda retreat

Driedaagse Ananda retreat

Deze driedaagse Ananda retreat is een enorm diepgaand traject. Deelnemen aan deze retreat betekent echt even afstand nemen van alles en al je energie richten op jouw evolutie, spirituele groei en verbinding. Je mag rekenen op een zeer boeiend en afwisselend programma, alles in een rustige, lichte sfeer en in een prachtige ruimte met zicht op de demer en achterliggend natuurgebied!

Het is een 3-daagse reis die we samen aangaan, maar die je ook vooral innerlijk maken zal. 

Meditaties maken de weg vrij voor verinnerlijking en rust. De verbinding met je innerlijke wereld vertelt zo veel: Het laat je zien en voelen wat er werkelijk in je speelt. Welke thema's voor jou belangrijk zijn om te erkennen. Tijdens deze 4 dagen kan je met je bewustzijn hier helemaal naartoe gaan, en je overgeven aan alle healing en inzichten die je ontvangen mag. 

De energie en wijsheid die opgebouwd wordt tijdens deze cursus nodigt je uit om je te verbinden met universele Lichtenergie en AL-wijsheid: een energie die de dualiteit belicht en de weg wijst naar eenheidsbewustzijn.

We laten de exacte opbouw en de thema's van retreat over aan de inspiratie van het moment, toch is dit wat je zoal mag verwachten:

-begeleide meditaties

-Lichaamswerk/yoga

-Universele levenswijsheid en inzichten

-Lichtwerk :healing door kristallen, aura en chakrahealing

-Dagelijks een mooie wandeling in de natuur

-Liggende soundhealing met kristallen klankschalen ea

De cursus vindt plaats in een lichte sfeer en in een groep van 8 tot max 15 personen.

Op alle dagen wordt er een vegetarische lunch voorzien en een lekker tussendoortje. Op de eerste 2 cursusdagen genieten we samen ook van een vegetarisch avondmaal.

Door:Alain en Marjan van Ananda-Bewustzijnscentrum

Data: >Zaterdag 29/4 (10-20u), Zondag 30/4 (10u-20u)en maandag 1/5 (10u-17u)

Bijdrage: 295€ (incl 3 lunchmaaltijden, 2 avondmalen, 3  vieruurtjes, water, koffie en thee)

Meenemen: Gemakkelijke kledij, Wandelschoenen en jas voor de wandelingen