opc_loader

Zin om onze winkel te Tongeren te bezoeken? Dat kan! Wij ontvangen u graag, maar enkel na afspraak!
Bekijk onze online agenda en ontdek zelf hoe gemakkelijk het werkt!

Grenzeloze meditatie

Beste mensen,

Ongetwijfeld volgen ook jullie de recente ontwikkelingen ivm het coronavirus. De indrukken over de grote impact ervan op de samenleving wordt zeer duidelijk zichtbaar, een samenleving waarmee ieder van ons toch op een bepaalde manier mee verbonden is. De uiterlijke wereld is aan het 'schudden' en net als bij een aardbeving worden de ware gevolgen pas achteraf duidelijk...laten we samen ons best doen om in de praktijk te brengen wat we al die jaren in meditatie en bewustzijnsverruiming geleerd hebben. Er komt een periode van letterlijke verstilling aan. Net zoals iedere ziel zijn pad loopt, en de wet van Karma ons onderweg alle illusies laat doorzien. Zo ook doorloopt de aarde zijn evolutie, en kan je spreken van een 'collectief ego van de mensheid', die zo geënt is op uiterlijke schijnzekerheden. Het is eigenlijk heel normaal dat bij een disbalans de slinger vroeg of laat terugslingert in de andere richting. Zoals Hans het zo mooi zegt: 'De plannetjes van de mensen vallen regelmatig in het Kosmische water'. Het Licht kent de Waarheid en weet waarheen de stroming leidt. De mens stelt zo zijn eigen doelen, die Kosmisch af en toe bijgestuurd dienen te worden.

Ons advies hierin is: tracht telkens weer die middenweg te vinden. Tracht niet te vervallen in ontkenning, noch in paniek. Tracht kalm en gefocust te blijven, en houdt het vertrouwen in de Lichtwereld. Iets wat je enkel kan door je eigen balans te bewaken en je niet uit evenwicht te laten brengen door angstdenken of de meningensferen die nog meer dan anders alom tegenwoordig zijn. Al beseffen we heel goed hoe groot die uitdaging is!

Het geven van bijeenkomsten is voorlopig niet toegestaan. Toch weten we dat er meer dan ooit behoefte is aan inzichten, energie en kosmosofische begeleiding waardoor we allemaal weer als een wijzer mens uit deze crisis komen.

Wij zullen de komende woensdagen van 20u tot 21.00u in onze meditatiezaal zijn, mediteren, en ons energetisch verbinden met elk van jullie.

Laten jullie weten of je meedoet? Ieder vanuit zijn/haar eigen thuis maar samen in eenheid? Stuur dan even een mailtje.

Prijs: gratis deelname mits inschrijving via mail

Data: 25/03 - 01/04 - 08/04 - 15/04 - ...

Alvast heel veel licht, rust en vertrouwen gewenst!!!

Alain en Marjan