opc_loader

Workshop Intuïtief Schilderen

Schilderen met een verwarmd reisstrijkijzertje en  gekleurde bijenwas.
(Encaustic Art)

Op deze manier schilderen is een fascinerende belevenis.
Door je te laten inspireren door de kleuren en op te gaan in de bewegingen die je met het strijkijzertje maakt, pallet en kwast in een, ontstaan er prachtige creaties.

Ik zal je uitnodigen om eerst bij jezelf naar binnen gaan. Middels een geleide meditatie stellen we ons open voor de zuivere energie van het universum, maken we verbinding met moeder aarde en reizen we naar onze kern. Van daaruit gaan we creëren. Als je er behoefte aan hebt mag je een intentie uitspreken. Misschien heb je een vraag, of wil je bijvoorbeeld iets loslaten. Maar het kan ook geheel open zijn, helemaal openstaan voor dat wat er komt en mooie inzichten krijgen. Volg je intuïtie.  
Je mag kijken, voelen en je inleven in wat je hebt gemaakt. Wat zegt de schildering jou? Wat zie je er in? Wat doet het met je? Er kunnen bijzondere beelden ontstaan, jij ziet bijvoorbeeld een ‘engel’ verschijnen, wat komt die jou vertellen. Of er ontstaat een metafoor, er verschijnt bijvoorbeeld een kruising, sta je misschien voor een keuze? 

We gaan heerlijk samen schilderen, mooie inzichten krijgen en vooral genieten. Even helemaal uit je hoofd en opgaan in je creativiteit. Schilderen vanuit je hart.

Deze vrije manier van schilderen is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen talent of ervaring te hebben. Alles wat je doet is goed en het wordt altijd mooi.

Ook is het mogelijk om, door het toepassen van bepaalde technieken, min of meer te bepalen wat je gaat maken. Bijvoorbeeld de indruk creëren van een landschap. Dit is een eenvoudige techniek die je makkelijk kan toepassen. Dit is ook een hele mooie manier van schilderen, om je heerlijk in uit te leven. 

Datum: zaterdag 26 oktober van 14.30 uur tot 17.00 uur

Bijdrage: 45€ pp per workshop (2,5 uur) incl koffie, thee en wat lekkers

Heb je zin om mee te doen met deze workshop?
Dan kan je je opgeven bij Marjan of Alain.
Ik kijk er naar uit om samen deze uitdaging aan te gaan.

Heb je vragen, dan kan je mij bellen
Harte groet van Milie
0031628488046