opc_loader

Kosmosofie & Meditatie

Cursus Kosmosofie

(Kosmos-Sofie = Wijsheid van Het Licht)

Volgens de Kosmosofie begint en eindigt alles bij Het Licht. Zelfs de weg daartussen wordt volledig gedragen door Het Licht, al is een mens zich daar een heel lange tijd niet van bewust...Toch zit er een Godsvonk is alles en iedereen, en is het doel van de evolutie om die Godsvonk te gaan ontsluieren. Actief werken aan je spirituele groei zorgt ervoor dat je je bewustzijn zodanig kan verruimen dat je Het Licht steeds krachtiger kan ervaren,als bron van waarheid. Hoe je dat doet? Door eens uit het 'eigen kleine gelijk' te stappen en je te verbinden met een hogere waarheid, door je bewust te worden van emoties en denkpatronen die versluierend werken en je best te doen om deze op te ruimen...

Maar ook door de lichtwereld te ervaren, nieuwe inzichten te krijgen die zo zuiver en juist voelen dat ze je blik op jezelf en de wereld voor altijd kunnen veranderen. 

Want is dat niet waar het eigenlijk om gaat? Ontmaskeren van dat wat vals (of 'illusionair') is en het ontdekken van wat Waarheid is.

De cursus kosmosofie steunt op 3 belangrijke peilers: Meditatie, energetische healing en begripsverruiming.

Na de meditatie heeft u dan ook steeds de ruimte om een vraag te stellen of een thema aan te dragen, hierdoor wordt iedere avond een uniek gebeuren.

Een bewuste innerlijke gedrevenheid om persoonlijke zienswijzen en overtuigingen op te laten lossen in Waar Begrip is een vereiste om deel te nemen. Instappen kan op elk moment.

Heb je nog niet zoveel ervaring en wens je meer te beginnen vanuit de basis? Dan is onze cursus Meditatie en Spirituele groei wellicht iets voor jou! 

Deze cursus word gegeven door Alain en Marjan (Ananda BC)

Locatie: Ananda-BewustzijnsCentrum , Riksingenstraat 54 , 3700 Tongeren

Data: Wij verzorgen een cursusgroep wekelijks op woensdagavond van 20u tot 21u30 en een cursusgroep wekelijks op vrijdagvoormiddag van 10u tot 11u30.

Bijdrage: 15,00€ p. p. (incl. koffie/thee)

Enkel toegankelijk na inschrijving en bevestiging.

Meer info over Kosmosofie