opc_loader

Lichtwerk met kristallen

Lichtwerk met kristallen

De opleiding 'Lichtwerk met kristallen' is een complete opleiding in kristaltherapie en healingwerk met behulp van kristallen en edelstenen. Kristallen zijn krachtige antennes, die de kosmische energie op subtiele wijze weten over te brengen op ons lichaam. Ze openen niet enkel poorten naar ons fysieke lichaam, maar zeker ook in emotionele en energetische processen vormen ze een ondersteuning en wijzen ze de weg naar kracht en heelwording. In deze cursus leer je alles over de werking van kristallen en edelstenen, hun energievelden en hoe ze te gebruiken zijn in het dagelijks leven, in meditatie en healingwerk. De basis van deze cursus start bij aura en chakraleer, onontbeerlijk voor kwalitatief healingwerk en een stabiele opstap naar het beter begrijpen van de werking van kristallen op ons (energetisch) lichaam. Daarna leer je stap voor stap de werking van de verschillende kristallen kennen, om in de laatste 3 lessen alle aandacht te geven aan de praktijk.

Vanaf het prille begin is iedere les een uitnodiging om bij te leren, inzicht te krijgen in de werking van energie en de kosmische evolutieleer. Maar bovenal ook inzicht in jezelf...wanneer we telkens weer die verdieping opzoeken in iedere les waar theorie geen theorie blijft, maar verbonden wordt aan meditatie en werkelijk ervaren en integreren.

Deel 1 (2 lessen): ‘Het menselijk lichaam als brug tussen de kosmos en de aarde’
 De basis van deze cursus start bij aura en chakraleer, onontbeerlijk voor kwalitatief healingwerk en een stabiele opstap naar het beter begrijpen van de werking van kristallen op ons (energetisch) lichaam. Tijdens deze 2 lessen leer je het energetische lichaam van de mens kennen, op welke manier het verbonden is zowel met de aarde als de kosmos. Je leert over de evolutie van de ziel en hoe die zielsaspecten het aura en de chakra's beinvloeden. Alle chakra's komen aan bod: hun verbinding met de organen, het emotionele en mentale lichaam. Verder is er veel aandacht voor spirituele psychologie, en de kosmische evolutieleer: welke weg we als ziel bewandelen naar Licht en heelwording. Kortom, een basis voor ieder die met energetisch werk bezig wil zijn.


Deel 2 (7 lessen): ‘De werking van edelstenen en kristallen’
Tijdens dit deel leer je heel wat bekende en minder bekende edelstenen en kristallen kennen. Je leert over hun werking en ervaart telkens zelf de kracht die ze bezitten. We beginnen bij de aardingskristallen en gaan zo omhoog in de chakra’s om bij de hoge kruin te eindigen. Een reis die steeds gekoppeld wordt aan je eigen evolutie, aangezien het thema van die les steeds meegenomen wordt in de meditatie en healingwerk.  Gedurende deze 7 middagen zal de wereld van de kristallen zich voor je openen. Je  leert hun werking kennen en de manier waarop ze je kunnen ondersteunen op je spirituele pad, in het dagelijks leven, tijdens healingwerk en/of helende massages.


Deel 3 (3 lessen): ‘Werken met de kracht van edelstenen en kristallen in de praktijk’
Het derde en laatste deel is zeer praktijkgericht. Hier gebruiken we de kennis uit de eerste 2 delen om aan de slag te gaan met edelsteenleggingen, edelsteenelixirs te maken, te healen met behulp van kristallen. We gebruiken ze bij massages en om krachtcirkels van edelstenen te maken.
 

Heb jij ook je hart verloren aan kristallen en zou je graag alles leren om ze in te zetten voor je eigen spirituele groei of om deze kennis mee te nemen in je healingwerk of holistische praktijk? Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in edelstenen en kristallen, en zijn/haar spirituele kennis hieromtrent wil verdiepen. Deze opleiding vormt een degelijke basis om aan de slag te gaan als edelsteentherapeut, mits je voldoende tijd neemt om de geziene leerstof in te studeren. Maar ook als je de kracht van kristallen voor je eigen welzijn en groei wil aanwenden, of voor dat van je gezin en naaste omgeving, ben je van harte welkom!

Door: Deze cursus wordt gegeven door Marjan van Ananda-BewustzijnsCentrum

Data: 12 zaterdagmiddagen van 14.30u-17.30u vanaf januari 2023, en dit op:

14/1 - 28/1 - 11/2 - 18/2 - 4/3 - 18/3 - 1/4 - 22/4 - 6/5 - 27/5 - 10/6 - 17/6

Prijs: 445,00€ incl. cursusboek 

Locatie: Ananda-Bewustzijnscentrum  Overdemerstraat 20 te Hasselt (Kuringen)