opc_loader

Meditatie & Levenswijsheid

Meditatie en Levenswijsheid

Wekelijks op woensdag 20u en vrijdag 10.30u

Het regelmatig beoefenen van meditatie creëert een prachtige opening naar een bewust en vredevol leven. Misschien (h)erken ook jij hoe het leven je soms inhaalt en je het gevoel krijgt dat de tijd of de energie ontbreekt om ruimte te maken voor meditatie. Waardoor je doorgaat en blijft rennen, heel vaak in vicieuze cirkeltjes. Met op de achtergrond dat groeiende innerlijke gevoel dat aangeeft dat je eigenlijk enkel behoefte hebt aan rust en tijd, om aandacht te hebben voor wat zich werkelijk vanbinnen afspeelt.

Heel graag helpen we jou om te luisteren naar dat innerlijk gevoel, door je de ruimte te geven om wekelijks deel te nemen aan de sessies ‘Meditatie en Levenswijsheid’. Tijdens deze groep meditaties begeleiden we je in een fijne, diepgaande meditatie waarin je leert los te koppelen van gedachten en echt naar binnen te keren. Bovendien is iedere meditatie ook een moment van heling en transformatie, ondersteund door lichtwerk (dmv healing, kristallen, klankschalen,…). De levenswijsheid zorgt voor nieuwe inzichten die je blik op jezelf en de wereld voor altijd kunnen veranderen…

Reserveer steeds je deelname! info@ananda-bewustzijnscentrum.be

Door: Deze cursus word gegeven door Alain en Marjan van Ananda-Bewustzijnscentrum

Data: Wekelijks op woensdagavond van 20u tot 22u en een cursusgroep wekelijks op vrijdagvoormiddag van 10.30u tot 12u.

Je kan wekelijks deelnemen, en het gebruiken als een wekelijks ankerpunt van spiritueel bewustzijn. Eveneens is het ook mogelijk om per avond of voormiddag in te schrijven.

Bijdrage:  Woensdagen (2u) 20€ pp per cursusdeel of 170€ voor een 10-beurtenkaart

Vrijdagochtend (1.5u) 18€ per cursusdeel of 170€ voor een 10-beurtenkaart

Locatie: Ananda-BewustzijnsCentrum  Overdemerstraat 20 te Hasselt (Kuringen)

Reserveer steeds je deelname! info@ananda-bewustzijnscentrum.be