opc_loader

Meditatie & Levenswijsheid

Meditatie en Levenswijsheid

Alles begint en eindigt bij Het Licht. Zelfs de weg daartussen wordt volledig gedragen door Het Licht, al is een mens zich daar een heel lange tijd niet van bewust...Toch zit er een Godsvonk in alles en iedereen, en is het doel van de evolutie om die Godsvonk te gaan ontsluieren. Actief werken aan je spirituele groei zorgt ervoor dat je je bewustzijn zodanig kan verruimen dat je Het Licht steeds krachtiger kan ervaren,als bron van waarheid. Hoe je dat doet? Door je te verbinden met een hogere waarheid, door je bewust te worden van emoties en denkpatronen die versluierend werken en deze te transformeren...

Maar ook door de lichtwereld te ervaren, nieuwe inzichten te krijgen die zo zuiver en juist voelen dat ze je blik op jezelf en de wereld voor altijd kunnen veranderen. 

Want is dat niet waar het eigenlijk om gaat? Ontmaskeren van dat wat vals (of 'illusionair') is en het ontdekken van wat Waarheid is.

De cursus meditatie & levenswijsheid steunt op 3 belangrijke peilers: Meditatie, energetische healing en levenswijsheid. 

Na de meditatie heb je dan ook steeds de ruimte om een vraag te stellen of een thema aan te dragen, hierdoor wordt iedere avond een uniek gebeuren.

Dus: heb je zin in fijne begeleide meditaties? Bezig te zijn met healing en Lichtenergie? Nieuwe inzichten te krijgen en alles eens vanuit een ruimer perspectief te bekijken?

Dan is deze cursus helemaal iets voor jou! Welkom!!!

Door: Deze cursus word gegeven door Alain en Marjan van Ananda-Bewustzijnscentrum

Data: Wekelijks op woensdagavond van 20u tot 22u en een cursusgroep wekelijks op vrijdagvoormiddag van 10u tot 12u.

          Start op woensdag 22 november 2022

Je kan wekelijks deelnemen, en het gebruiken als een wekelijks ankerpunt van spiritueel bewustzijn. Eveneens is het ook mogelijk om per avond of voormiddag in te schrijven.

Bijdrage: 20€ pp per cursusdeel of 170€ voor een traject van 10 bijeenkomsten

Locatie: Ananda-BewustzijnsCentrum  Overdemerstraat 20 te Hasselt (Kuringen)