opc_loader

Angel of Faith sieraad

Artikelnr: AT-ATS-AoF

Nieuw: Angel-Touch sieraden!

Prachtig eigen ontwerp in sterling zilver met een Swarovski kristal.

Combineert maar liefst 5 engelen-energieen in één sieraad!

Angel of Faith = Combinatie van Gabriël, Goldy, Magdalena, Metatron en Michaël. 

Helpt en ondersteunt voor:

-Leven naar jouw gevoel, helpt voor jezelf op te komen en je te bevrijden van onderdrukking

-Geeft inzicht en duidelijkheid. Helpt om je talenten te ontplooien.

-Verhoogt je energie. Geeft kracht, zuivering en bescherming.

-Gevoel van onvoorwaardelijke liefde, rust en geborgenheid. Geeft vertrouwen.
 

 
 

32,00
Beschrijving

Uitgebreide beschrijving:
Goldy : Onvoorwaardelijke liefde. Goldy laat je voelen hoe het is om helemaal bij jezelf te zijn. Hij helpt je in je Zijn, je diepe kern van jezelf te komen. Helpt voor kracht en onvoorwaardelijke liefde.
Magdalena: Om bij je zelf te komen. Voor gelatenheid en kracht en onvoorwaardelijke eigen liefde. Hij is confronterend hard maar Liefdevol. Helpt je te leven op gevoel.
Metatron: Opent deuren naar bewustzijn. Helpt ons om heldere gedachten te krijgen en mogelijkheden te zien. Hij begeleidt ons tot de hoogste trilling in de vorm en opent het hart.Metatron werkt energie verhogend en laat je zien waar het werkelijk om draait.
Michaël: maakt ons bewust van onze negatieve patronen en geeft ons de kracht deze om te zetten in positieve. Hierin zal hij je begeleiden en brengt structuur en duidelijkheid in je leven. Hij beschermt ons tevens tegen, en zuivert ons van negatieve invloeden. Michaël geeft inzicht in je nog verborgen talenten. Hij stelt je in iedere situatie op je gemak en zal deze positief laten verlopen. Hij is erg begaan met mensen die niet voor zichzelf durven op te komen of onderdrukt worden. Alles heeft een oorzaak, aanvaard dit en laat je leiden door Michaëls liefde, zijn macht en positieve kracht.                         
Gabriël: De boodschapper van verandering. Hij helpt om het oude los te laten en voor het nieuwe open te staan. Hij helpt je om weer hoop en vreugde in je leven te krijgen. Je wensen en verwachtingen worden duidelijker.                                                   Voor rust, verbinding, geborgenheid, welbehaaglijk, ontvankelijk zijn voor boodschappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items