opc_loader

ABC bol 15cm

Artikelnr: ABC15

ABC Meditatie bollen

Doorheen de bollen verbindt de kracht van het universum zich met de universele kracht die elk individu in zich draagt. Door frequent gebruik te maken van deze meditatiebollen wordt het steeds gemakkelijker om contact te maken met de universele energie die alles laat zijn en in alle zijn vervat zit.

Door steeds bewuster mee te werken aan de zuivering van blokkades, komt de universele kracht in het eigen zijn, steeds meer bovendrijven. Stralen vanuit innerlijk weten en vertrouwen neemt toe, begrip neemt toe, evenwicht neemt toe, berusting neemt toe… allemaal toenemende kwaliteiten die een nieuwe spirituele generatie aankondigen. De vele innerlijke meesters die nu uiterlijk geïncarneerd zijn komt de hulp van het Licht toe. Verlichtende inzichten integreren op aarde vraagt interesse in meesterschap, doorzettingsvermogen en groeipotentieel. De bollen spreken het groeipotentieel van  meesters in wording aan, en ondersteunen het groeipotentieel opdat het zich kan vrijmaken van interfererende trillingen. Niet elke trilling op aarde is even zuiver. De bollen zuiveren de omgeving, de eigen waarneming en weerstanden.

“Wie de energie voelt die deze bollen uitstralen die kan er zich mee verbinden om steeds stralender door het leven te gaan. Zelf stralen door steeds meer thuis te komen in het ZIJN, is de zuiveringsweg die de bollen ondersteunen en aanmoedigen. Voor de moedigen die het pad bewust gaan naar innerlijke introspectie en universeel gericht leven zijn de bollen een ware aanmoediging en ondersteuning.

Bij toenemende gevoeligheid die inherent is aan de spirituele groei is een “licht” steuntje van harte welkom.

250,00
Extra informatie

Deze ABC meditatiebol wordt geleverd inclusief voetje en doos.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
250,00