opc_loader

ABC piramide formaat 10cm

Artikelnr: ABC09

ABC Piramides

De ABC piramides zijn bruikbaar als meditatie– en healinginstrument en tevens als zuiveringsinstrument voor ruimten bv. in huis, in een praktijk, op het werk… Ze zijn onvoorwaardelijk één puntig gericht op de universele waarheid die alle waarheden laat zijn en die leeft in het hart van de schepping. Door bewust verbinding te maken en open te staan voor de zuiverende werking van de piramides komt u steeds meer thuis in het ware doel, de kern van alle ZIJN. 

125,00
Beschrijving

Het doel dat alle mensen bindt, en dat onzichtbaar de kracht is achter elke menselijke weg, is een veelal ongekend doel. Het is echter wel een doel waar steeds meer mensen naar op zoek zijn. Individueel vooropgestelde doelen blijken nooit echte of blijvende bevrediging te geven en de zoektocht naar innerlijke vrede en berusting blijft aandacht vragen. Energetische problemen als overprikkeling, uitputting… vestigen de aandacht op het belang van het ontwikkelen van innerlijke rust en vrede, ten voordele van een overactief denkvermogen. Het menselijk brein is een mooi instrument voor wie het zuiverend weet te gebruiken. Vastlopen door het idee onuitputtelijk weerstand te kunnen blijven bieden aan de stroom van het leven eist zijn tol.

 

Zonder wijsheid omgaan met het eigen energetisch systeem eist eveneens zijn tol. Vele energetisch sensitieve mensen hebben nood aan inzicht en ondersteuning in het eigen energetisch functioneren. De piramides brengen de trillingen steeds weer in een hogere evenwichtigere balans, van waaruit men steeds bewuster keuzes kan maken. Het hoofd heeft zijn beperkingen, het hart niet.De piramides zetten het hart op een kiertje, en laten de mogelijkheid om de keuze vanuit universeel zijn te maken, in plaats van vanuit een tijdelijk persoonlijk perspectief.

 

Leven vanuit het hart biedt meer perspectief op het leren leven vanuit berusting en innerlijke vrede dan men met het denken zou kunnen bevatten. Het leven van een leven vanuit een individuele visie of vanuit een ruimer kader dat alle individuele visies laat zijn, schept een wereld van verschil. De piramides leren ons dat er verandering mogelijk is in zienswijze en dat groeiende vrede realiseren eveneens mogelijk is. De piramides ondersteunen en helpen doelbewust mee bij het uitzuiveren van processen die men bij zichzelf wenst aan te gaan. Vaak is de mens gericht op het buiten zichzelf zoeken van voorwaarden om gelukkig te zijn, terwijl de onvoorwaardelijke liefde en vrede in zijn eigen hart leeft. 

Extra informatie

Deze ABC piramide wordt geleverd in een beschermende doos.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items