opc_loader

De Powertowers (in diverse variaties) zijn waardevolle accessoires die ervoor zorgen dat de kracht van de Atman Buddhi Concentration Lichtinstrumenten flink versterkt wordt. Door de lichtinstrumenten boven elkaar te plaatsen, met bovenop en onderin een piramide en bollen in het midden, ontstaat er een verbinding tussen de energie vanuit het Al en de aarde. Deze verticale energie wordt door de bol(len) in het midden krachtig verspreid.

Het mooie van het Powertower systeem is dat alle onderdelen los verkrijgbaar zijn. Het is dus mogelijk om klein te beginnen, bijvoorbeeld met het onderstel dat zeer geschikt is om een piramide ondersteboven in te zetten. Dit onder een stoel of massagebed geeft een zeer goede aarding, en helpt overtollige energie los te laten en af te aarden.

Het ophangsysteem is ontworpen voor een grote piramide, maar ook de kleine piramide past hier prima in.
Deze "hanger" werkt zeer goed in combinatie met het onderstel. Ga zo onder de hanger zitten, dat de piramide recht boven je kruin hangt. Plaats een omgekeerde piramide in het onderstel en zet deze op dezelfde verticale lijn onder de stoel. Neem vervolgens een bol naar keuze in je handen en.... ervaar!

Wil je daarna verder uitbreiden tot een volledige Powertower of zelfs de Maxi Powertower, dan kun je de diverse etages los bijbestellen. 

De Powertower bestaat uit plexiglas plaatjes met een opening die geschikt is voor de piramides en de bollen van 8 cm of groter. Deze plaatjes worden door middel van aluminium buisjes aan elkaar bevestigd, waarbij de lengte van de buisjes bepaalt hoe groot de bol kan zijn die er tussen past.
De middellange buisjes zijn geschikt voor het plaatsen van een kleine piramide, en de bollen van 8 en 10 cm.
De lange buisjes zijn geschikt voor het plaatsen van de bollen van 12 en 15 cm

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1