opc_loader

Kristallen en mineralen

Kristallen, edelstenen en mineralen

Onze winkel is  zoveel meer is dan enkel een kristallenwinkel... toch hebben kristallen een speciale plek in ons hart en kan je zien! 

Het zijn immers vooral kristallen die hier de boventoon voeren: Een enorme variatie aan soorten, kleuren, vormen! Maar voor ieder kristalletje hier geldt: super kwaliteit, een fijne energie en een juiste prijs!

Ieder die graag met kristallen bezig is kan bij ons terecht! Met meer dan 150 soorten knuffelstenen, maar ook vele ruwe en bewerkte kristallen, edelsteensieraden...

Gespecialiseerde kristallen voor therapeuten, maar eveneens kristallen ter ondersteuning van kinderen of iedereen die behoefte heeft aan hun energetische hulp.

Hier vind je al een kleine voorstelling van wat er zoal te krijgen is, maar ons hele gamma kan niet online. Ons advies? Kom zelf kijken, ervaren, genieten in onze winkel te Tongeren...We helpen je graag verder met info en advies!

Kristallen en mineralen Onze winkel herbergt een schat een duizenden kristallen en mineralen! Ieder die graag werkt met de helende kracht van kristallen en edelstenen kan hier terecht Ze werden zorgvuldig uitgekozen en vallen op door hun uitzonderlijke kwaliteit en energie. we helpen u graag verder met uitleg en advies!