opc_loader

Auraliet 23

Auraliet 23

Auraliet wordt gevonden in Ontario (Canada), in de recent ontdekte ‘Cave of wonders’. Het is tot op heden het oudste kristal gevonden op aarde en bevat een enorme energetische kennis. Ondanks zijn gewone uiterlijk dat lijkt op dat van amethist is de auraliet werkelijk een bijzonder kristal. Dit kristal is maar liefst opgebouwd uit 23 verschillende mineralen. Om de naam’ auraliet’ waardig te zijn dienen minstens 17 van de volgende 23 mineralen in het kristal aanwezig te zijn.

amethist;titanite;cacoxinite; lepidochrosiet; ajoit;hematite;magnetite;pyrite; goethite;pyrolusite; goud;zilver;platina; nikkel;koper;ijzer; limoniet;sfaleriet; coveliet; calcopyriet; epidoot; borniet ;rutiel

 Auraliet heeft een mooie verbinding met EENHEID ‘alles is één’

 -Persoonlijk niveau: maakt een synthese van alles wat geleerd is en laat je de sprong maken naar een nieuw bewustzijn (ASCENTIEKRISTAL ). Het stemt alle lichamen op mekaar af: het stemt de energetische lichamen af op de universele blauwdruk. Zowel het astrale (ziel), het etherische als het fysieke lichaam passen zich hieraan aan wat een grote heling op  alle niveaus teweegbrengt.

Het stelt een verbinding met de kern van de aarde en ook met het galactische centrum. Als mens beweeg je je hiertussen waarbij je de energie van de aarde als voeding naar binnen trekt via de basischakra (kundalini). Tevens ontvang je kosmische energie via de kruin.

Het zorgt ervoor dat je de eenheid tussen mensen kan zien en je bewust wordt van de evolutie waarin eenieder zich bevindt. Het laat je de goddelijke vonk in alles en iedereen aanschouwen en lost zo persoonlijke weerstanden op.

 -Niveau van aarde heling: Bevrijdt grid-energie= energie die vastzit aan netwerken. Vaak vasthangend aan het verleden maar kan ook geplaatst zijn door de astrale wereld. Kan zeker gebruikt worden voor aarde healing doordat het energetische netwerken kan opheffen, vasthangende energieën kan bevrijden. Auraliet kan zelfs gebruikt worden om nieuwe energiegritten te schrijven.

 Auraliet heeft een zeer ruime frequentie en bevat vele vibraties. Hierdoor kan het zeer chaotisch en druk voelen in het begin. Dit komt doordat het kristal inwerkt op alle chakra’s en op alle auralagen. Overal waar blokkades, verzwakkingen, energetische vervuilingen, enz…zijn begint het kristal op in te werken. Zo maakt het zeer veel vrij op korte tijd en dit kan onrustig of zelfs onaangenaam voelen, zeker bij het eerste gebruik. Echter naarmate je het kristal langer vasthoudt voel je hoe de doorbraken zorgen voor een grote rust en een gevoel van ruimte, vrede en een groter bewustzijn.

 Doordat de frequentie van auraliet zo breed is kan het gebruikt worden om andere kristallen te activeren.

 Auraliet blokkeert negatieve energie, werkt hierdoor zeer beschermend. Tegelijkertijd activeert dit kristal het lichtlichaam en versterkt het een verzwakt aura. Het bevrijdt van haken en verbindingen met verleden, karma, vorige levens, familiekarma, zielspatronen, enz… Allerlei verstrikkingen lossen op en bewegen verder naar eenheid.  Zijn energie komt binnen daar waar je het het meest nodig hebt, eens zijn werk daar gedaan is gaat het elders verder, net zolang tot de mens in zijn optimale frequentie staat. Afgestemd op de goddelijke blauwdruk.

Momentaal zowel kleinere als middelgrote ruwe kristalpunten (handformaat) in voorraad, enkele getrommelde en 1 mooie grote ruwe kristalpunt!