opc_loader

Carneool

U vindt in onze winkel te tongeren steeds een groot aanbod aan Carneool. Zo zijn er knuffelstenen, harten, vrije vormen, bollen, massagestenen, hangers, enz...

De energetische werking van carneool:

Carneool is vol levenskracht en vitaliteit. Hij heeft affiniteit met de basischakra en de sacraal chakra, en zal deze activeren. Zo bevordert carneool de aarding, levert standvastigheid en moed, maar zal eveneens heel veel energie leveren. Hij zal lichaam en geest stimuleren en van nieuwe energie voorzien, heel nuttig bij uitputting en depressie maar ook als extra ondersteuning in tijden waarin er veel van het lichaam gevergd wordt. 

Leg het kristal op een relevante plaats, meestal is dit het basischakra of het sacraal chakra, maar eveneens kan een carneool op het 3de oog gelegd worden om mentale kracht te leveren. Of op het hart als beschermer tegen jaloezie, woede en wrok, zowel van uzelf als van anderen.

Carneool onderhoudt een verbinding met de geslachtsorganen, verhoogt de vruchtbaarheid en heft frigiditeit en impotentie op. Het stimuleert de spijsvertering en bloedsomloop, verhelpt problemen in de onderrug, reumatiek, artritis en zenuwpijnen.

Plaats de carneool op de betreffende plaats of gebruik hem als elixir.