opc_loader

Celestien

Celestien (Madagascar)

Celestien vertegenwoordigt HET vertrouwen, leidt de mens terug naar de heilige bron, naar de thuishaven van zijn ziel. Het staat in contact met hemelse sferen en opent het energieveld van een ruimte of persoon om deze energie te mogen ontvangen. Dit kristal vertegenwoordigt het geheelde emotionele lichaam, de geheelde vrouwelijke energie die het op een zeer liefdevolle en zachte wijze naar binnen brengt. Dit kristal integreert vergeving en mededogen , rust en bewustzijn. Het integreert het hogere bewustzijn binnen in de emotionele velden van het lichaam en helpt datgene te verwerken wat de ziel moeilijk accepteren kan. Zo heelt celestien het verleden en schept het vertrouwen in de toekomst.

Op het 3de oog geplaatst opent celestien een verbinding met de universele energieën, en biedt het een vredevolle acceptatie van de hele schepping en biedt de mogelijkheid van volmaakte harmonie. Op het hartchakra zorgt het voor liefde en innerlijke rust, het zuivert en verfijnt het hartchakra.

Een heel fijn kristal om in huis te plaatsen, het zuivert, verfijnt en harmoniseert de ruimte en trekt hem op tot hemelse sferen waarin lagere trillingen getransformeerd worden. Dit bevordert de spirituele groei, zelfheling, maar ook relaties onderling.

Let op! Celestien nooit reinigen met water, het moedergesteente lost immers op in water. Hierdoor is dit kristal eveneens niet geschikt om elixirs te maken.