opc_loader

Gouden driehoek

Nieuw binnen! Fantastisch mooie bergkristal, rozenkwarts en amethisten in ruwe en geslepen vormen. Om je eigen 'Gouden driehoek' te creeren!

De werking van 'De Gouden driehoek'

'De Gouden driehoek' bestaat uit een combinatie van bergkristal, Rozenkwarts en Amethist. Samen vertegenwoordigen ze heelwording en eenheid. Bergkristal staat voor kracht en zuivering. Rozenkwarts voor liefde en emotioneel evenwicht. Amethist staat voor rust en spirituele kracht en bescherming. Door deze kristallen bij mekaar in een driehoek te plaatsen bundelen hun krachten zich en vormen ze een energetisch krachtpunt dat zeer harmoniserend werkt in jouw woning. Dit heeft natuurlijk zijn invloed op de algemene sfeer in huis, iets waar alle inwoners baat bij hebben.

Je kan natuurlijk ervoor kiezen om iets grotere kristallen te gebruiken centraal in de woning, maar ook de combinatie van kleinere kristallen kan al voldoende zijn voor jouw woonkamer, slaapkamer of bureau energetisch te zuiveren en harmoniseren.

We beschikken over bergkristal, rozenkwarts en amethist in vele formaten en vormen: Aan u om te kiezen welke voor u bestemd zijn :-) Ook vindt u reeds geselecteerde setjes die energetisch perfect bij mekaar passen.