opc_loader

Kunziet

 

Kunziet  bezit een zeer hoge spirituele vibratie, die in staat stelt zich te verbinden met een kosmisch bewustzijn. Hierdoor zorgt kunziet voor spirituele doorbraken, het transformeert het denken naar intuïtie en zorgt voor een gevoel van vrede en vertouwen in het universum.


Kunziet opent het kruinchakra en voorziet het aura van lichtkracht en beschermt tevens het energieveld. Hierdoor wordt het voor gevoelige mensen gemakkelijker te functioneren in groep en heft het benauwdheid op in energetisch moeilijke situaties. Kunziet geeft ‘ademruimte’ en laat de drager  ervan toe gemakkelijker zijn ruimte in te nemen. Dit krachtige kristal laat ons de goddelijke hand voelen, die ons leidt op ieders unieke pad. Het helpt de ziel te ontwikkelen en het licht uit te dragen. Het verstekt lichtwerkers in hun kracht en heeft de mogelijkheid aangehechte entiteiten uit het aura te halen.


Draag een kunziet op het hart of plaats tijdens lichaamswerk op het hartchakra. Maar kunziet kan overal waar men dit wenst opgelegd worden, zeer zeker ook op de kruinchakra of het 3de oog. Kan ook in de vorm van een elixir gebruikt worden. Tijdens het healen kan je met een kunziet rechtstreeks in het aura werken (bv. bij het bevrijden van entiteiten of schoonmaken van het auraveld). Het produceert een krachtig elixir en is een prachtig kristal voor meditatie.


Kunziet laat het hartchakra stralen en zorgt ervoor dat het hartchakra verbonden wordt met de kruin. Hierdoor ontwaakt uit het hartchakra onvoorwaardelijke liefde, vanuit de wijsheid dat alles en iedereen is zoals die behoort te zijn. Kunziet helpt negatieve emoties en beperkend denken los te laten. En kan ingezet worden om emotioneel afval op te ruimen, emoties te bevrijden en hartzeer te genezen.
Kunziet kan gebruikt worden om de frequentie van ieder chakra te verhogen doordat het een nieuwe kosmische frequentie in de chakra’s brengt.
Houdt tijdens een healing het kristal in het chakra dat je wenst te verhogen in trilling, je kan zo van de kruin tot de basis alle chakra’s afzonderlijk healen. Ook kan je het kristal op het lichaam plaatsen.


Fysiek: Kunziet bevat lithium en is daarom een uitstekende remedie om te gebruiken bij psychische stoornissen, depressie en/of angst. Werkt zenuwversterkend en geeft kracht aan het hart. Neutraliseert de effecten van anesthesie.
Zeer goed te gebruiken in de vorm van een elixir.