opc_loader

Pyriet

De energetische werking van Pyriet:

Pyriet is een uitstekend energieschild. Het blokkeert negatieve energie en vervuilde stoffen, zo beschermt het zowel het fysieke lichaam als de verfijndere energielagen. Het dicht energielekkages uit het aura.

Pyriet geeft kracht en energie, wat een matte en apathische levenshouding opnieuw motivatie en levenslust geeft. Dit kristal overwint vermoeidheid. Pyriet stimuleert de geest, wat de concentratie bevordert en creatieve ideeën en oplossingen oplevert. Verbetert het geheugen.

Een pyriet geplaatst op een bureau of tafel geeft energie aan de omgeving en bevordert de concentratie, creativiteit en inzicht. Zeer nuttig dus voor studenten of bij zakelijke projecten.

Psychisch verlicht pyriet angst en vergroot het het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het versterkt de mannelijkheid, dus heel geschikt voor mannen met een minderwaardigheidsgevoel (voor macho’s kan het te krachtig zijn en bv. agressie opwekken), maar ook vrouwen met een te dienstbare houding leren dit met behulp van pyriet van zich af te schudden.