opc_loader

Seleniet

Wordt ook wel ‘engelensteen’ genoemd, met zijn zeer fijne vibratie opent het de kruin- en de hogere kruinchakra en geeft toegang tot het engelenbewustzijn en de hogere leiding. Seleniet staat in verbinding met het lichtlichaam, om het in de aardevibratie te verankeren.
Het zal het lichtlichaam kalmeren en beschermen. Het schept veel inzicht, onder meer betreffende onbewuste patronen, en helpt om af en toe eens even stil te staan en een overzicht te krijgen over waar men mee bezig wat en wat er nu te doen staat, om zo bewuster het spirituele pad te kunnen bewandelen.

Een prachtig meditatiekristal, dat tijdens lichaamswerk overal geplaatst mag worden. Een stuk seleniet op de zonnevlecht zorgt ervoor dat heel wat stress uit het lichaam vloeien kan en dat de ziel zich ontspannen en opladen kan.

Selenietstaven zijn te gebruiken om de meridianen te openen en zuiveren en om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buitenaf de geest beinvloedt.

Seleniet is een kalme steen die heel veel rust geeft en heel geschikt is voor meditatie of spirituele activiteiten. Seleniet bevordert ook de slaap.

Een groot stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer. Met meerdere kleinere stukken seleniet kan u een netwerk bouwen rond uw huis, of plaats het in de hoeken van uw woning, zo creëert u een veilige, rustige ruimte die geen invloeden van buitenaf toelaat.
Een stuk seleniet onder het hoofdkussen geplaatst bevordert de slaap, eveneens kan je een pilaartje links en eentje rechts op de nachtkastjes plaatsen (zo creëer je een uitstekend veld om goed te slapen.)

Seleniet heeft affiniteit met de meridianen en maakt de ruggegraat energetisch vrij van blokkades. Het beschermt tegen epileptische aanvallen. Uitstekend kristal voor de ondersteuning bij het geven van borstvoeding.

Je kan de meridianen bevrijden door met een stuk seleniet de meridianen te volgen in het etherisch lichaam, idem met de ruggegraat. Bij borstvoeding kan een stukje seleniet in de BH gedragen worden (best op beide borsten)