opc_loader

Shungiet

Shungiet is een zeer oud gesteente, en alhoewel het vooral uit het C-element bestaat (Koolstof) is het toch niet gevormd uit organisch materiaal. Onderzoek wijst immers uit dat Shungiet reeds voor het onstaan van bomen en planten aanwezig was op aarde. Men vermoedt dat het een rol gespeeld heeft bij het ontstaan van de aarde.
Shungiet is op dit moment wellicht dé krachtigste beschermer tegen GSM-straling, electrosmog, microgolven, geopathische belasting, enz… het is zeer absorberend en beschermt ons systeem voor de schadelijke effecten van electro-magnetische stralingen.
Op lichamelijk vlak werkt shungiet in op allerlei vergiften, afval, virussen, schimmels, bacteriën, enz…die het lichaam kunnen vervuilen. Het heeft een sterk dodende en uitscheidende werking op deze belastende stoffen en verhoogt tevens de levensenergie.
Men kan actief Shungiet water maken door water 48uur op te laden met shungiet-stenen. Dit kan dan 2x per dag gedronken worden om het lichaam te reinigen en te ontgiften. Begin met een zeer lage dosis, dit kan dan langzaam aan opgevoerd worden. Houd rekening met ontgiftingsverschijnselen.
Deze steen bewijst zijn nut als krachtige energetische beschermer en ondersteuner van het fysieke lichaam maar moet wel zeer regelmatig gereinigd worden, daar hij de energieën absorbeert. Best na elke toepassing of dagelijks even reinigen.