opc_loader

Wilde septaria

Septaria is een zeer aardende steen, maar tegelijkertijd opent hij de kruinchakra. Hierdoor worden alle chakra’s mooi uitgelijnd en op mekaar afgestemd. De ‘wilde septaria’, een half-open variant die vaak in eivorm voorkomt, zal iemands energieveld ‘omkapselen’ en allereerst de aanwezige ballast naar de aarde afvoeren. In tweede instantie zal het energieveld vervuld worden met hernieuwde energie, en zal de harmonie in de chakra’s hersteld worden. Uitstekende hulp bij meditatie, voor harmonie en om het contact met de aarde niet te verliezen. De septaria werkt rustgevend, weert stress en leert goed voor jezelf te zorgen. Een nuttige steen bij depressie. Helpt bij het concreet maken van ideeën en creativiteit.

Leg een wilde septaria ei met de open kant naar boven onder de stoel of behandeltafel bij healing en/of meditatie. Voor een nog betere doorstroming kan je een gyrasol in de nek houden (of binden in een zijde sjaaltje). Dit kan rustig gedurende de volledige behandeling blijven liggen.

Een getrommelde septaria kan overal geplaatst worden waar rust en stabiliteit nodig is, zowel in huis als tijdens lichaamswerk, waar je het op eender welk chakra leggen kan. Ook kan je de cliënt een septaria in de handen geven of gebruiken als massagestenen.