opc_loader

Drinkglas Mythos 1ste chakra 'Gezondheid'

Artikelnr: TCE01

Inhoud: 250ml


Mythos Chakra affirmatie glazen:
Het drinken van water, dat gerevitaliseerd is door kleuren, symbolen, affirmaties en de vormgeving van de gulden snede,kan ons helpen onze chakra’s in balans te brengen.Chakra’s zijn energiecentra die zich in een energiebaan bevinden  die door het midden van het menselijk lichaam loopt. Deze 7 Chakra’s hebben grote invloed op onze psychologische eigenschappen.

 

Wortel Chakra/ Affirmatie Gezondheid ( rode kleur)
De wortel of chakra 1 is verbonden met het thema gezondheid, lichaamsbewustzijn en het gevoel van thuis zijn.Wanneer dit chakra open is, voelt men zich geaard, stabiel en zeker. Men is aanwezig in het hier en nu en goed verankerd in zijn lichaam.

10,50
Beschrijving


Waterkwaliteit opwaarderen:Normaal leidingwater is door de overmatig hoge leidingdruk en door het stromen in diezelfde leidingen verzwakt.

Volgens de wetenschappelijke onderzoeken van Dr. Masaru Emoto kan water in korte tijd informatie opnemen. De onderzoeksresultaten komen uit het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland. Symbolen en affirmaties brengen hun energetische boodschap zeer snel over op het water, hierdoor veranderen de watermoleculen in een krachtig waterkristal. Het verschil is ook in smaak duidelijk waarneembaar.

Gebruik: Vul het mythos Chakra glas met leidingwater. Na 3 minuten in een Mythos Chakra glas is het water gerestructureerd, gevitaliseerd en klaar om te drinken.

Onderhoud: Met de hand schoonmaken, met een mild afwasmiddel. Het glas best niet in de vaatwasser reinigen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items