opc_loader

Drinkglas Mythos 3de chakra 'Moed'

Artikelnr: TCE03

Inhoud: 250ml

Mythos Chakra affirmatie glazen

Het drinken van water, dat gerevitaliseerd is door kleuren, symbolen, affirmaties en de vormgeving van de gulden snede,kan ons helpen onze chakra’s in balans te brengen.Chakra’s zijn energiecentra die zich in een energiebaan bevinden  die door het midden van het menselijk lichaam loopt. Deze 7 Chakra’s hebben grote invloed op onze psychologische eigenschappen.

 

Solar plexus Chakra/ Affirmatie Moed ( gele kleur)

De solar plexus of Chakra 3 is verbonden met Moed en kracht.Hier gaat het om de vaardigheid in je eigen kracht te komen en 
deze te behouden. Je hebt genoeg zelfvertrouwen en voelt je assertief in een groep. 

8,90
x
Verzendmethode
BPost (verzending binnen 24u):
4,50
Levertijd:
verzending binnen 24u
Beschrijving

Waterkwaliteit opwaarderen:Normaal leidingwater is door de overmatig hoge leidingdruk en door het stromen in diezelfde leidingen verzwakt.

Volgens de wetenschappelijke onderzoeken van Dr. Masaru Emoto kan water in korte tijd informatie opnemen. De onderzoeksresultaten komen uit het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland. Symbolen en affirmaties brengen hun energetische boodschap zeer snel over op het water, hierdoor veranderen de watermoleculen in een krachtig waterkristal. Het verschil is ook in smaak duidelijk waarneembaar.

Gebruik: Vul het mythos Chakra glas met leidingwater. Na 3 minuten in een Mythos Chakra glas is het water gerestructureerd, gevitaliseerd en klaar om te drinken.

Onderhoud: Met de hand schoonmaken, met een mild afwasmiddel. Het glas best niet in de vaatwasser reinigen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items