opc_loader

Drinkglas Mythos 7de chakra 'Wijsheid'

Artikelnr: TCE07

Inhoud: 250ml

Mythos Chakra affirmatie glazen

Het drinken van water, dat gerevitaliseerd is door kleuren, symbolen, affirmaties en de vormgeving van de gulden snede,kan ons helpen onze chakra’s in balans te brengen.Chakra’s zijn energiecentra die zich in een energiebaan bevinden  die door het midden van het menselijk lichaam loopt. Deze 7 Chakra’s hebben grote invloed op onze psychologische eigenschappen.

Kruin Chakra/Affirmatie Wijsheid ( paarse kleur)

Onze kruinchakra of chakra 7 staat voor wijsheid en het hoogste bewustzijn. De opening van de kruinchakra verbindt ons met
De eenheid van het bestaan, men is in staat om onbevooroordeeld te zijn, is zich bewust van zichzelf en van de werld om zich heen.

10,50
Beschrijving

Waterkwaliteit opwaarderen:Normaal leidingwater is door de overmatig hoge leidingdruk en door het stromen in diezelfde leidingen verzwakt.

Volgens de wetenschappelijke onderzoeken van Dr. Masaru Emoto kan water in korte tijd informatie opnemen. De onderzoeksresultaten komen uit het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland. Symbolen en affirmaties brengen hun energetische boodschap zeer snel over op het water, hierdoor veranderen de watermoleculen in een krachtig waterkristal. Het verschil is ook in smaak duidelijk waarneembaar.

Gebruik: Vul het mythos Chakra glas met leidingwater. Na 3 minuten in een Mythos Chakra glas is het water gerestructureerd, gevitaliseerd en klaar om te drinken.

Onderhoud: Met de hand schoonmaken, met een mild afwasmiddel. Het glas best niet in de vaatwasser reinigen.
Extra informatie

Inhoud: 250ml

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items