opc_loader

Edelsteenkaraf Cadus 1.0l

Artikelnr: TCE-EK-C1

Vitaalwaterkaraf Cadus voor edelstenen 1.0l

Met haar prachtige contouren is de vorm van de mondgeblazen karaf 'Cadus' gebaseerd op de gouden rechthoek, beter bekend als de Gulden Snede. De kan heeft onderin een ruimte die afgesloten kan worden, waarin je jouw eigen edelstenen, kristallen of mineralen kunt doen, om daarmee het water in de karaf een extra lading te geven. Door de vorm van de kan en het water daarin zijn de stenen vergroot zichtbaar, met de prachtige, heldere kleurengloed. Het uitgekiende ontwerp verbetert de biologische waarde en de smaak van elke vloeistof in deze karaf, voor het maken van 'edelsteenelixirs' volgens de indirecte methode (waarbij de stenen niet rectstreeks in contact komen met het water).
Wanneer vloeistoffen éénmaal gevitaliseerd zijn in een TC energy vitaalwaterkaraf blijft deze oplading ongeveer een week lang intact.

Productie: mondgeblazen traditioneel vakmanschap
Materiaal: loodvrij glas

Inclusief mengsel van amethist, roze kwarts en bergkristal, andere edelstenen of edelsteenmengsels zijn naar eigen voorkeur te kiezen en te vervangen maar niet inbegrepen.
49,00
Beschrijving

Gecreëerd volgens de gulden snede


Al sedert de oudheid hebben de basisverhoudingen van de gulden snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen en elders. De gulden snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, en dit is de reden waarom wij het principe toepassen als richtlijn in onze ontwerpen. Deze komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. Deze ratio, deze formule, de 'Pi' uit de wiskunde, is 1,618. De Fibonacci-serie getallen (en toonhoogten) is op ditzelfde principe gebaseerd, en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals ze te vinden zijn in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34 (alle behorend tot de getalreeksen van Fibonacci). Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618, ons begrip Pi, oftewel de gulden snede.
Alle ons glas en porcelein wordt zorgvuldig ontworpen in overeenstemming met deze gulden snede, waardoor elk artikel aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items