opc_loader

Energieplaat levensbloem goud groot

Artikelnr: TCE-EP-G

Diameter: 22cm

Omschrijving

De energieplaat is een met de hand gepolijste onderzetter, met daarin gegoten het symbool van de Bloem des Levens in 24-karaat goud.

De bedoeling van deze plaat is het energetisch versterken en opladen van wat er opgezet wordt, en de plaat is dan ook uitermate geschikt voor het opwaarderen van voedingsmiddelen, water en voedingssuplementen. Ook kan deze plaat uw kristallen, edelstenen en juwelen opnieuw energetisch opladen.
Deze onderzetter is niet geschikt voor gebruik van hete borden of andere hete voorwerpen. 

36,90
Beschrijving

De levensbloem

De "Bloem de levens" geldt als één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. Het bestaat uit honderden circels die zodanig met mekaar verweven zijn dat ze oneindig veel patronen creeeren. De levensbloem vertrekt vanuit het middelpunt van de circel, wat aangeeft dat in oorsprong alle leven uit één enkele bron voortkomt.

Water vitalisering

Het water dat uit onze leidingen komt heeft qua smaak en structuur haast niets meer gemeen met levend en sprankelend bronwater uit de natuur. Mineraalwater in flessen is door het langdurig verpakt zijn eveneens zeer verzwakt en heeft bovendien vaak energetisch de lading van de fabriek en drukke supermarkten opgenomen. Oa door de aanwezigheid van de levensbloem vitaliseren de TC energy producten het water weer tot de "oorspronkelijke code". Als het water qua structuur weer symmetrisch gerangschikt is hebben de waterkristallen de vorm van een regelmatige zeshoek. En dezelfde hexagone vorm vinden we terug in de bloem des levens!

Wetenschappelijk onderbouwd

Onderzoekers van het E.F Laboratorium te Uttingen (Zwitserland) gebruiken de methode van watermoleculefotografie, ontwikkeld door Dr Emoto. De fotografie van de watermolecule 'voor' en 'na' toont hoe positief de veranderingen zijn, met heel fijne, symmetrische kristalstructuren als resultaat. Ieder afzonderlijk product blijkt een eigen, unieke kristalstructuur te vormen!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items