opc_loader

Drinkglas Mythos met levensbloem goud

Artikelnr: TCE-G-MG

Inhoud:250ml

Beschrijving: Mythos drinkglas met gouden levensbloem, voor de stabilisering van het immuunsysteem.

Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Deze glazen, die volledig opgebouwd zijn volgens de Gulden Snede, hebben slechts 3 minuten nodig om de watermoleculen van verzwakt leidingwater op te waarderen tot prachtige waterkristallen. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het kan niet omvallen en kan gebruikt worden voor warme dranken zoals koffie, thee, zowel warm als koud. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Gebruik: Vul het glas met leidingwater, vruchtensap, koffie of thee en laat dit minimum 3 minuten rusten voor consumptie.

Materiaal: De drinkglazen zijn gemaakt van loodvrij glas.

11,50
Beschrijving

De levensbloem

Van het Flower-of-Life symbool wordt aangenomen dat het alle geometrie van het leven zoals wij het kennen op de planeet Aarde bevat. Het is een universeel symbool van energie, het leven en de verbinding tussen alle dingen. De inherente resonantie of vibratie van het Flower-of-Life symbool is zeer sterk, en beinvloedt het energetisch veld van alles wat zich met dit symbool verbindt. Water blijkt zich gemakkelijk op te kunnen laden met deze energetische informatie.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items