opc_loader

Angel-Touch

De Angel-Touch®  producten zijn ontwikkeld door Adri en Willemien Ruiter onder leiding en in samenwerking met Engelen en Lichtmeesters.
Angel-Touch®  staat voor alternatieve Health en Healing producten die op een natuurlijke basis (energetisch) gemaakt zijn en die geen negatieve bijwerkingen kennen.


Regelmatig komen er nieuwe producten bij, en we zijn telkens heel blij en enthousiast om ze U te mogen presenteren. De naam Angel-Touch®  staat voor producten die met liefde en de juiste intentie zijn gemaakt. Producten die doorgegeven zijn vanuit de Goddelijke wereld om deze op de markt te brengen.
De bedoeling is dat deze producten de mensen helpen om gemakkelijker in het leven te staan, om steun te geven op ieders levenspad en bij ieders levensdoel.  Gewoon als hulpmiddel bij alle struikelblokken en hindernissen die men tegen kan komen als mens hier op aarde. Onze producten zijn ook geschikt om op therapeutische basis te gebruiken.

 

Of u nu kiest voor een mooie kristallen hanger, een geurspray of engelenknuffel: Angel-Touch betovert door schoonheid, kwaliteit en heerlijke geuren. En natuurlijk steeds met de zuivere, krachtige Angel-Touch magie waar deze healingproducten zo bekend om zijn!