opc_loader

De MetaIsis lichtstrumenten

 

Door de geboorte van Metaisis wordt de mensheid krachtige lichtinstrumenten aangeboden die ons in staat stellen achter de uiterlijke dualiteitenwereld te kijken en door te dringen tot in de kern van ons zijn.
Geïnspireerd door hoogstaande spirituele meesters van gene zijde (de Plejaden) maken deze werktuigen het ons mogelijk steeds dichter naar de eenheid te groeien. Hun kracht ligt in het feit dat ze de chaos die heerst in ons fysieke- , emotionele- en lichtlichaam kunnen omvormen tot een vloeiende geordende energiestroom door al deze verschillende lichamen op Het Licht af te stemmen.

 

De energie van Metaisis zorgt ervoor dat het stoffelijk lichaam de juiste codering krijgt om samen te werken met Het Licht. Het bevrijdt de cellen van de blauwdruk van vroegere dualistische karmische ervaringen en activeert nieuwe lichtcodes in het DNA.

 

De instrumenten van MetaIsis zijn zeer hoog geprogrameerd, en openen al onze (fysieke, emotionele en spirituele) lichamen. Ze bevrijden de ziel uit karmische vestrikkingen, wat doorwerkt tot op cellulair niveau. Bovendien openen ze kosmische poorten, om nieuwe hogere coderingen in de cellen te plaatsen.

 

De diamanten van MetaIsis zijn bewust iets lager geprogrammeerd zodat ze ingang vinden in de organen en verschillende lichaamsfuncties. Ze trainen de cel om alle kleuren van de regenboog bewust te integreren. Zo onstraat een cel die 'heel' wordt, en volledige aansluiting vindt bij zijn bron.

 

MetaIsis kan ingezet worden voor lichaamswerk, meditaties, woonruimte-energetisatie, enz... en is zeer geschikt voor lichtwerkers om hun praktijk en energetisch werk meer kracht bij te zetten. Maar ook voor persoonlijk en/of familiaal gebruik heeft dit lichtgamma zeer veel te bieden, voor wie bereid is werkelijk te kijken en te transformeren vormen deze lichtinstrumenten een constante begeleider op het spirituele pad!

 

Voor alle informatie over de MetaIsis lichtinstrumenten en de uitgebreide toepassingsmogelijkheden ervan, kan u bij ons terecht voor de Metaisis therapeutenopleiding, uiteraard zijn niet enkel therapeuten, maar iedereen met een gezonde interesse welkom op deze cursus.