opc_loader

Over ons

Wij zijn Alain en Marjan, gehuwd in 2007 en mama en papa van 3 leuke meiden Annabelle( °2007), Jasmine (°2009) en Helena (°2018).

In 2007 is ook Ananda-BewustzijnsCentrum geboren uit onze gezamenlijke liefde voor spiritualiteit.

 

De lichtwereld maakte bewust contact met ons op jeugdige leeftijd. De eerste ervaringen met universele healing waren onverwacht krachtig en opende onze ogen voor de Goddelijke vonk en energetische realiteit die de uiterlijke wereld bezielt. Voor beiden was dit ook het begin van bewust spiritueel groeien, met karmisch grote zuiveringen, emotionele transformaties en de ontwikkeling van kosmisch begrip. Voor wie de Goddelijke hand in het leven ervaart maken verleden, heden en toekomst deel uit van dezelfde stroom: de stroom die leidt naar zuiverheid, wijsheid en innerlijke vrede. 

 

"Wie zijn ego onder de loep neemt ipv zich erachter te verschuilen

merkt dat de lichtwereld steeds gemakkelijker aansluiting maakt"

 

Soms voelen de beproevingen zwaar, maar wie het aandurft om werkelijk naar zichzelf te kijken, zijn ego onder de loep neemt ipv zich erachter te verschuilen merkt dat de lichtwereld steeds gemakkelijker aansluiting maakt. Wij ervaarden dat persoonlijke voor- en afkeur steeds meer oplossen in contact met de goddelijke Wil. Dat spiritueel werk voor ons bestemd was wisten we al vroeg, maar op een gegeven moment ging die universele bezieling zo krachtig in ons hart stralen dat we alle maatschappelijke zekerheden vol vertrouwen inruilden voor werk vanuit ons hart. In alle rust verder werken aan onze eigen groei en ook anderen bewust maken van de lichtkracht die in hen huist zorgt voor enorm veel voldoening. De vele prachtige energieën die ons aangereikt worden door moeder aarde en lichtwerkers verspreiden we met veel plezier. 

 

Zo kan het goddelijke licht ontwaken bij ieder die de drang voelt te leven vanuit een ruim hart…