opc_loader

Wandeling door de hoeve

Het is voor ons heel belangrijk om te kunnen werken in alle rust en ruimte. De Haspengouwse vierkantshoeve die op ons pad kwam biedt alle ruimte die we nodig hebben om te wonen en te werken, weg van de drukte van de stad maar toch zeer bereikbaar.

 

De hoeve dateert van 1790, en in de vroegere ‘tiendenschuur’ van 200m²  huist nu onze spirituele winkel. Het oude ‘melkhuisje’  is nu een ruimte voor healing en cursussen. De nieuwe meditatieruimte, die recent gerenoveerd werd, beschikt over een mooie houten vloer en is ontworpen met respect voor het authentieke karakter van de hoeve. In een nis staat een grote houten Boeddha zijn vredevolle energie te delen met ieder die hier binnenkomt. Deze ruimte kijkt uit op de tuin en beschikt over een houtkachel.

 

In de naastgelegen wei graast Dora het schaap en hebben we een ruime parking voorzien. Achter de hoeve wandel je een prachtig natuurgebied in. We zijn heel dankbaar dat we in dit rustige kader mogen werken, wonen en genieten! In deze fotogalerie kan je alvast wat sfeer proeven…

Menu